Interlocking

Sistemul nostru Interlocking este realizat din placi din Polietilena foarte durabile, ideale pentru aplicații de interior si exterior. Se monteza foarte usor fiind format din placi ce se imbina intre ele printr-un sistem de prindere cu accesorii speciale aflat la capete și margini. Sistemul de prindere este foarte bine gandit rezultand astfelo suprafață solidă.

Sistemul Interlocking folosit de Sport stimepoate fi utilizat ca suprafata pentru terenurile de baschet, minifotbal, tenis, futsal handbal, volei , badminton, patinoar pentru role, teren de hochei pe role, , sală de gimnastică, sala de forta etc.

Suprafete acrilice

Suprafetele acrilice instalate de Sports Time sunt realizate din componente care sunt produse 100%din polimeri acrilici de latex. Este o suprafata de joc care poate fi folosit în toate cele patru anotimpuri structură estetică si de lunga durata.
Acest sistem este folosit mai ales pentru terenurile cu suprafata Hard de tenis dar poate fi utilizat si pentru practicarea altor sporturi cum ar fi: baschet, volei, handbal.

Este clasificat ca numarul 2 de la ITF (rata ritm ITF: 2). După cum este recomandat a fi utilizat pe podea asfalt, acesta poate fi de asemenea utilizat pe pardoseli din beton potrivite după pregătirile suprafață sunt realizate cu sisteme adecvate de primeri.

Terenurile cu suprafață dură sunt realizate din materiale uniforme și rigide, oferind o săritură mai mare a mingii. Suprafețele dure pot varia în funcție de straturile acrilice cu care este acoperită suprafața de joc. Turneul de Grand Slam de la US Open se joaca pe un teren cu suprafață dură de tip acrilic, în timp ce la Australian Open este folosit un teren cu suprafață dură sintetică.

  • ACRYFLEX T Standard A
  • CRYFLEX T Cushion A
  • CRYFLEX T Cushion Plus

Parchet sportiv:

Parchetul sportiv instalat de Sports Time asigura salii de sport cu un aspect plăcut și de înaltă calitate. În plus, parchetul de stejar utilizat de societatea noastra este extrem de solid și rezistent.

Pardoselile sportive realizate din parchet se folosesc cu precadere in salile de sport, centrele de fitness, terenuri de squash sau baschet. Sistemul de parchet sportiv furnizat de Sports Time ofera siguranță pentru sportivi pretandu-se in acelasi timp pentru practicarea sportului de performanta cat si pentru amatori.

Terenuri de tenis pe zgura rosie

Terenurile de zgură sunt făcute din șisturi concasate, piatră sau cărămidă. Suprața de zgură încetinește mingea și produce un salt mare al acesteia în comparație cu iarba sau suprafețele dure. Din acest motiv, avantajul jucatorilor cu serviciu puternic este anulat.
Terenurile de zgură sunt mai ieftine de construit decât alte tipuri de terenuri de tenis, dar costurile de întreținere ale unei suprafeței de zgură sunt mai mari decât cele ale suprafețelor dure.

Terenurile de zgură sunt mai frecvente în Europa și America Latină. Cel mai important turneu desfasurat pe această suprafață este cel de la Roland Garros, fiind singurul turneu de Grand Slam care se desfășoară pe zgură.

Tartan

Pavele din cauciuc - covor din cauciuc

 

In urma reciclarii materialelor din cauciuc si poliuretan, folosind ca materie prima in procesul de productie deseurile de cauciuc si poliuretan sub forma de granule, se obtin produse stratificate de inalta calitate constand in pavele din cauciuc si poliuretan de diferite forme geometrice si culori.
Domeniul de aplicare a acestor produse cuprinde o gama foarte larga, respectiv terenuri de sport si agrement, alei si marcaje pietonale, alei pentru trafic auto usor, refugii pentru mijloace de transport in comun, piste de alergare si pentru biciclisti, rampe pentru persoanele cu handicap, garaje, terase, balcoane, piscine, ferme, spatii industriale, expozitii, spitale, gradinite, locuri de joaca pentru copii etc.

Circuit atletic

Construirea pistei se face in functie de cerintele clientului si in lungimi de 160, 200, 250 si 400 metri. Pista atletica este recomandata la imprejmuirea suprafetelor de joc precum fotbal si rugby, dar are o buna utilizare si in cadrul bazelor sportive si, de ce nu, in curtea scolii.

Pot fi executate atat din gazon artificial/sintetic in diferite culori (albastru, caramiziu, rosu) cat si din suprafata speciala de zgura sau EPDM "Tartan".

Avantajele gazonului artificial/sintetic sunt durabilitate si posibilitatea de a fi folosit in orice conditie meteorologice. Aceasta nu acumuleaza niciodata noroi, nu accidenteaza in caz de cadere, are culori durabile si protejeaza impotriva arsurilor pielii datorita stabilitatii UV ridicate.

Suprafete poliuretanice

  

 Suprafetele din poliuretan turnate sunt suprafete sportive alcatuite din mai multe straturi de poliuretan, fara imbinari, disponibile in diferite variante in functie de necesitati. Sunt destinate salilor de sport polivalente sau cu o activitate intensiva.

Fiecare suprafata combina un strat de guma sau spuma cu o grosime intre 4-14 mm in functie de confortul, flexibilitatea si securitatea dorita, un strat flexibil pe baza de rasina poliuretanica destinata acoperirii porilor din stratul de guma sau spuma, o rasina autonivelanta de poliuretan de 2 sau 3 mm, fara dizolvent, de o intalta performanta tehnica, un strat de suprafata care asigura calitatea estetica si rezistenta la uzura.

Suprafetele de poliuretan sunt calificate si certificate in conformitate cu principalele criterii si norme internationale care reglementeaza performantele suprafetelor sportiva, ca DIN 18032 partea a 2-a sau NF EN 14904.

Suprafete PVC topfloor

PVC TopFlor este una dintre cele mai bune suprafete sportive de interior. Aceast poate fi folosit in sali de sport, sali de instrumente, sali de gimnastica si hale.

Este recomandat si in alte scopuri, cum ar fi diferite activitati sportive, coridoare, spitale si diverse spatii, suprafata caracterizandu-se prin usurinta de instalare si estetica. PVC TopFlor este una din cele mai ieftine suprafete pentru aceste scopuri.

In ceea ce priveste suprafetele sportive, PVC TopFlor are o cautare mare in instalarea suprafetelor interioare. Ofera durata de viata si functionalitate completa, fara a fi nevoie de renovari mai mult de 10 ani. Suprafata ofera posibilitatea instalarii pe orice tip de suprafata si este intrebuintat pentru mai multe tipuri de sport (handbal, volei, baschet, fotbal de interior, sala de fitness) sau terenuri speciale (tenis, atletism, badminton etc.).

Siguranta suprafetei se datoreaza constructiei sale ce absoarbe pana la 50% din energia de impact, protejand astfel articulatiile si problemele musculo-scheletice ale sportivilor in miscare, iar stratul anti-alunecare reduce posibilitatea accidentarii

Patinoar sintetic

 

Va propunem un produs identic cu gheata conventionala, care poate satisface pe deplin cerintele sportivilor care solicita ca gheata sa reactioneze si sa raspunda la toate actiunile: opriti, viraje, hochei, piruete etc.

Cresterea perioadei de utilizare a lamei este o alta mare provocare lansata industriei ghetii sintetice. La cele mai multe produse lamele se tocesc dupa 20-100 de minute de utilizare. Pe patinoarul sintetic lamele vor fi reascutite dupa o medie de 14 ore de utilizare.

Volumul de aschii de resturi reprezinta de multe ori un dezastru real pentru operatorii de patinoare sintetice. Prin urmare s-a creat o structura moleculara care minimizeaza coeficientul de frecare si, implicit, volumul de aschii, reducand considerabil costurile de curatare.