Gazon artificial pentru suprafetele de joaca

Va oferim o suprafata sigura pentru sport si joaca, create special pentru spatii in aer liber si prin urmare, ideala pentru jocul in siguranta al copiilor.

Suprafata de cadere este in conformitate cu standardele si directivele europene care impun montarea echipamentelor de joaca pe un sol conform cu asa-zisul “criteriu de cadere”.

Asadar, cu cat este mai inalt echipamentul de la sol, cu atat stratul subteran trebuie sa aiba o mai mare absortie a impactului.

Va garantam o protectie excelenta de impact si o mare capacitate de scurgerea apei. Spatiul de joaca nu va avea apa la suprafata nici chiar dupa ploaie.

Sistemul este format din unul sau doua straturi de baza shockabsorbing (care absorb socurile) si fulgi lipiti termic acoperiti cu geotextil, care actioneaza ca un filtru textil.

Aceste covoare speciale, au fost gandite pentru a preveni deteriorarea, sunt usor de montat, sunt 100% ecologice, se usuca rapid, nu au miros si au o inaltime de cadere critica de pana la 3 metri.

 

Locuri de joaca complet echipate

Sports Time va ofera posibilitatea instalarii unui loc de joaca complet echipat pe iarba artificiala, omologat, care indeplineste toate cerintele de siguranta.

Locurile de joaca si elementele lor sunt confectionate din materiale adecvate climei noastre, fara efecte adverse asupra sanatatii. Va oferim o gama diversa de componente: leagane, topogane, mobilier pentru copii, puzzle spuma, pereti de catarare si multe alte elemente exterioare.

Spatiile de joaca sunt caracterizate prin siguranta, calitate si minim efort pentru intretinere. Montajul efectuat de personalul nostru, va asigura buna functionare a echipamentelor si durata lunga de viata. Sunt atractive si moderne, viu colorate (verde, alb, rosu, galben, albastru) cu diferite teme, care cresc atractivitatea generala.

Suprafata necesita doar o simpla intretinere, se usuca repede dupa ploaie si nu se toceste. Iarba artificiala se imbina frumos cu mediul natural si poate fi plasata in jurul trunchiurilor de copac fara sa dauneze mediului.

Toate componentele sunt fabricate din otel galvanizat, iar platformele, pardoselile si treptele sunt cauciucate. Materialele de calitate asigura durabilitatea si estetica pe o durata indelungata, fara intretinere.

In timp ce pe terenul de joaca ce contine gazon natural, apare noroi, locurile de joaca cu iarba artificiala permit drenajul apei si sunt utilizabile imediat dupa ploaie sau chiar si in timpul iernii.