Gazon Sintetic - Artificial

Gazon sintetic

Gazonul sintetic este din ce în ce mai des folosit pentru terenurile de sport dar si pentru amenanjarea locurilor de joacã sau a teraselor, iar asta datoritã calitãtii si costurilor minime de întretinere pe care acesta le presupune.

space-sintetic
Larga utilizare a se datoreazã faptului cã acesta este aproape imposibil de diferentiat ca aspect de cel natural si oferã conditii mai bune si mai sigure pentru jucãtori.

Cererile populare pentru gazon sintetic includ terenuri de fotbal cu dimensiuni oficiale, terenuri de minifotbal, terenuri de rugby, hochei pe iarba, terenuri de tenis terenuri multisport.

space-sintetic

Totodata, gazon sintetic poate da un aspect mult mai atractiv strãzilor din orasul dumneavoastrã. La fel ca si în cazul grãdinilor, spatiul public ca cãpãta un aspect permanent verde iar costurile sale de întretinere vor fi reduse semnificativ.

Gazon artificial

Va punem la dispozitie o gama complela de gazon artificial si accesorii produse de cele mai reputate  firme  din domeniu, toate fiind certificate  FIFA 1 STAR si FIFA 2 STAR.  Indiferent  ca este vorba de  un teren de joc  official sau doar de unul de antrenament, noi va oferim solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra.

space-sintetic

Organismele precum Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Federația Internațională de Hochei (FIH) Federația Internațională de Rugby (IRB) promoveze din ce in ce mai mult utilizarea  gazonului artificial pentru practicarea acestor sporturi.

Cererile populare pentru gazon sintetic includ terenuri de fotbal cu dimensiuni oficiale, terenuri de minifotbal, terenuri de rugby, hochei pe iarba,  terenuri de tenis terenuri multisport.

Pentru multe echipe din întreaga lume ce practica sportul la un nivel profesionist, gazon artificial este de multe ori soluția preferată. Sports Time va oferă gazon sintetic pentru majoritatea disciplinelor sportive.

 

De asemenea, gazonul sintetic este ideal pentru persoanele care nu dispun de prea mult timp liber dar care îsi doresc o grãdinã mereu verde. Faptul cã între gazonul artificial si cel natural nu existã aproape nici o diferentã în ceea ce priveste aspectul face din primul cea mai bunã alegere pentru o grãdinã mereu verde.

Tipuri de gazon sintetic

Fotbal

Gazonul sintetic este din ce in ce mai des folosit pentru terenurile de sport dar si pentru amenanjarea locurilor de joaca sau a teraselor.

Tenis

Terenul artificial poate fi utilizat pe tot parcursul anului, chiar si dupa ploaie, uscadu-se imediat ce apa se scurge.

Rugby

Suprafata sintetica pentru terenul de rugby se bazeaza pe o tehnologie de spirala a firului care revineimediat in pozitie verticala.

Golf

Utilizat pentru terenurile de golf cu iarba scurta, de densitate mare si suprafata egala.

Multisport

Gazonul sintetic multisport este utilizat pentru terenurile de sport, terenurile de joaca si centre de distractii.

Schi

Caracteristici specifice, este esentiala si va atrage schiori care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile sportive.

Gazon decorativ

Alcatuit din doua sau trei tipuri diferite de fibre individuale si smocuri de diferite nuante de verde.